Donatius

Col·labora amb la teua Parròquia

La Insigne Col·legiata de Gandia es manté gràcies a la generositat dels fidels. Col·labora amb nosaltres. Fes el teu donatiu, gràcies.

Ajuda a la teua Parròquia
T’has parat a pensar en tot allò que reps gràcies a ella? En els beneficis que té per a les persones que t’envolten? T’imagines la teua vida sense ella?Tu també eres part i per això, seguir rebent cadascuna d’aquestes benediccions i que altres puguen rebre-les també depèn de tu.
Ajudant a la Parròquia, t’ajudes a tu, ajudes als altres. Amb la teua aportació fixa mensual faràs que tot això siga possible.
Ara, pots indicar on vols que vagen els teus diners: a manutenció general, reformes, sosteniment del clergat, Càritas, restauracions, Misses… Només ho has d’indicar al formulari per fer el donatiu. En cas de demanar Misses, indica el dia i hora de la celebració, i escriu bé el nom del sufragi, la teua petició o la teua acció de gràcies.


¿Cóm Donar?
La vostra subscripció mensual es gestionarà des del portal de la CEE donoamiglesia.es que compta amb totes les garanties necessàries per a aquest tipus d’operacions. Tria l’opció que vulgues, fes clic en donar, et redireccionarà al portal i allà només hauràs d’emplenar el formulari i polsar clic a FER DONACIÓ. Si ho desitges també pots fer la subscripció per telèfon.
El compromís de l’Església no és puntual, és una MISSIÓ que duem a terme cada dia.
Gràcies a la periodicitat de la vostra subscripció mensual la Parròquia pot administrar el pressupost de forma més eficaç per afrontar els diferents desafiaments i problemes que dia a dia van sorgint a la nostra comunitat missionera.

En què es van utilitzar els diners què es recapten cada mes?
– Acció evangelitzadora i missionera.
– Celebració dels sagraments.
– Manteniment del temple i de les instal·lacions parroquials.
– El sosteniment dels sacerdots.
– La important i vital tasca caritativa i social.
Perquè allà on hi ha necessitat, hi és sempre l’Església, de la qual jo també en sóc part.
Ara tens la possibilitat d’indicar en què vols que es porte a terme amb els teus diners, només has d’indicar-ho a l’hora de fer el donatiu.

TAMBÉ POTS DONAR PER TELÈFON 91 050 34 06

Desgravació Fiscal
Les teues donacions a la Parròquia tenen beneficis fiscals a la teua declaració de la renda i al d’impostos de societats en cas que vulgues donar per mitjà de la teua empresa (societats).
Si eres persona física, a l’IRPF podràs deduir-te el 80% pels primers 150€ i, entre el 30-35% per la resta, depenent de tots els teus donatius en els darrers 3 anys, amb un límit del 10% de la base liquidable.
Si eres persona jurídica, a l’Impost de Societats podràs deduir-te entre el 35-40% de les teues quotes i/o donatius de la quota íntegra, depenent de tots els teus donatius en els darrers 3 anys, amb un límit del 10% de la base liquidable.

 

Preguntes freqüents


Vull canviar el meu donatiu o cancel·lar-ho com ho puc fer?
Si voleu donar de baixa o modificar la subscripció, pots fer-ho en qualsevol moment telefonant al 91 050 34 06 o enviant un correu electrònic a donativos@archivalencia.org


Quant de temps tarda a rebre la Parròquia els meus dines?
Des del moment en què es fa el pagament fins que el rep passaran 5 dies.


Puc desgravar-me en hisenda?
Per descomptat que sí. Només ho has d’indicar abans de fer el donatiu. Ara dels primers 150€ em desgrave el 80%, i així successivament. És a dir, que sí que faig un donatiu a la Parròquia de 150€, hisenda em tornarà 120€, de manera que jo faré un donatiu real de 30€.
I si no vull desgravar-me o no vull que es notifique?
També pots indicar esta opció abans de fer el donatiu.

Puc sol·licitar la celebració de Misses?
És clar que sí, a l’hora de fer el donatiu, indica que este estipendi és per a una Eucaristia. Indica el dia i l’hora (dins l’horari de celebracions), escriu bé el sufragi, la petició o l’acció de gràcies.


Està protegit els meus dines i les meues dades personals?
La pàgina web compta amb la seguretat i protecció del Banc Santander, per la qual cosa tota la teua informació queda protegida com si anàrem a la finestreta del Banc a ingressar diners.


Es pot pagar amb targeta o fer una transferència?
La pàgina vos permet dos opcions, fer el pagament amb targeta de crèdit o dèbit o bé fer una transferència. Indica la que més t’agrade.
Per a qualsevol altre dubte escriu al correu: donativos@archivalencia.org o bé telefona al 91 050 34 06

Col·labora amb la nostra Parròquia. Fes el teu donatiu.