Al·leluia

Full parroquial

Si vols estar informat pots descarregar-te el Full Parroquial. En ella s’exponen les celebracions, activitats, i horaris que et poden interessar.

    ¿Vols visitar la Col·legiata? ¿Necessites informació sobre possibles canvis d’horari? ¿Vols saber horaris de misses o despatx que poden vores modificats per l’activitat pastoral? ¿Vols saber horaris de catequesis?Ara tot això ho pots conèixer descarregant-te el Full Parroquial «Al·leluia».
    Cada setmana es penja el Full Parroquial, i en ella s’exposen totes les Misses en les seues intencions, en el sant del dia, i el seu horari de celebració. A més a més, de totes les activitats pastorals, entre elles horaris de catecismes, dates per a bodes, baptisme, i activitats especials que poden modificar l’horari ordinari. Per tant, és una bona ferramenta, ara també en format digital, per a que pugues conèixer de prop tot lo que fa la Col·legiata en servici a la evangelització, que no és poc.
    Si aixina i tot tens dubtes pots dirigir-te a: comunicacioncolegiatagandia@gmail.com
    També els malalts o impedits que vullguen rebre la Sagrada Comunió o Confessar-se i no puguen eixir de casa, poden posar-se en contacte en els sacerdots de la Col·legiata de Gandia i sol·licitar-ho.