Catequesi de Confirmació

Què és la Confirmació? Qui es pot confirmar?
El sagrament de la Confirmació és un dels tres sagraments d’iniciació cristiana. La mateixa paraula, Confirmació, que vol dir afirmar o consolidar, ens dóna molta informació sobre este sagrament.
En ser partícips d’ell s’enfortix i es completa l’obra del Baptisme. Per este sagrament, el batejat s’enfortix en el do de l’Esperit Sant. Gràcies a ell s’aconseguix un arrelament més profund a la filiació divina, s’unix més íntimament amb l’Església, enfortint-se per ésser testimoni de Jesucrist, de paraula i obra. Per ell és capaç de defensar la seua fe i de transmetre-la.
A partir de la Confirmació ens convertim en cristians madurs i podrem portar una vida cristiana més perfecta, més activa. És el sagrament de la maduresa cristiana i que ens fa capaços de ser testimonis de Crist.
A la parròquia disposem tant de grup de catequesi de confirmació per a joves com per a adults. Qualsevol persona interessada a rebre més informació es pot acostar al despatx parroquial en el seu horari d’obertura.
Vos podeu descarregar ací la Fitxa d´inscripció i la Fitxa Sanitària. Per a qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb la Insigne Col·legiata.

Fitxa d’inscripció a la Confirmació

Fitxa sanitària